Den största guiden till framtidens farmaceut

Den största guiden till framtidens farmaceut

Tack vare dessa innovationer kan alla behandlingspersonal använda IKT för utbyte av tillräckliga detaljer för terapi https://svensktapotek.net/kopa-diflucan-utan-recept/, medicinsk diagnos och även undvikande av hälsoproblem och även sår, utforskning och också bedömning och för fallet med riktning av behandlingsleverantörer med målet att förbättra människors hälsa och välbefinnande såväl som deras nätverk.

Relativa eller nära vänner (från olika platser) kan gå med i dessa diskussioner och också erkänna erfarna idéer för att öka wellness -kompetensen för hela familjemedlemmarna. Den föreslagna specialutgåvan samlar in en av de senaste insikterna rätt i grundläggande och medicinska studier om detta ämne, och öppnar helt nya synpunkter i riktning mot samtida strategier i personlig och precisionsmedicin som mestadels till fördel för individer som av alla typer av skäl kan ha svårigheter att få tillgång till högkvalitativ medicinsk hjälp.

Dr. Francesco amenta, dr. GOPI BATTINENI, besökare Editors Manuskript måste skickas online på genom att registrera och logga in på denna webbplats. När du är registrerad klickar du här för att besöka inlämningsformuläret. Manuskript kan lämnas in till förfallodagen. Alla inlagor som passerar pre-check är peer-granskade. Accepterade dokument kommer att släppas ständigt i tidskriften (så snabbt som godkänts) och kommer också säkert att listas tillsammans på den unika frågan webbplats.

För förberedda dokument kan en titel såväl som kort abstrakt (angående 100 ord) skickas ut till innehållskontoret för nyheter på denna webbplats. Skickade manuskript får inte ha publicerats tidigare, varken vara närvarande för publicering någon annanstans (utom konferensförfaranden) Dokument). Alla manuskript är helt refererade via en enda blind peer-review-process.

15-sekunders trick för din väsentliga guide till telefoni

Journal of Personalized Medication är en världsomspännande peer-granskad öppen vinståtkomst till Monthly Journal publicerad av MDPI. Se riktlinjerna för Writers webbsida innan du skickar ett manuskript. Den korta artikelbehandlingskostnaden (APC) för publicering i denna Open Access Journal är 2000 CHF (Swiss Francs). Inlämnade dokument bör vara väl formaterade och använda bra engelska.

Telefoni Transforms 20 i år. Tjugo år efter att det uppstod som ett medel för att bevara och också utvidga apotekstillgängligheten över Country North Dakota, flyttar telefoniska innovatörer rätt in i steriliserad förvärring, säker medicinlagringsutrymme, primärvårdskonsulter och också mer. Telefoni har gått från ett pilotprojekt till godkänd metod i 25 stater, enligt Jessica Adams, Pharm, D, handledare för regleringsevenemang för telefoni, en mycket tidig leverantör av telefonstjänster som förvärvats av Cardinal Health and Wellness 2016.

Som farmakologer, leverantörer, människor, betalare och tillsynsmyndigheter erkänner de fördelar som telehälsa kan erbjuda apotek, kommer teknikbaserade lösningar säkert att kvarstå att expandera. På sitt enklaste gör det möjligt för telefoni att en farmakolog kan hantera en fjärrgivande webbplats genom HIPAA-kompatibel, 2-vägs audiovisuell teknik. Apotekaren från en annan plats övervakar Telepharmacy Technicians, validerar recept och rådgivar individer från deras värdpotekplats.

Bland de senaste tillväxten är att använda fjärrbekräftelse för ren och steril IV -förvärring vid College of North Carolina (UNC). Apotekare såg potentialen att balansera arbetet i flera apotek som använde BD Pyxis IV -förberedelse för att förbereda sterila IV -tjänster, förklarade Lindsey B. Amerine, Pharm, D, MS, BCPS, chef för drogbutik samt docent i professionell utbildning och lärande vid UNC Eshelman School of Drug Store i Chapel Hill, North Carolina.

Din väsentliga guide till telefoni kan vara kul för alla

Pyxis-systemet använder gravimetrisk baserad innovation för att överväga och också bekräfta förvärrade produkter, diskuterade Amerine. Systemet bildar sammansättningsförfarandet, som vanligtvis hanteras av en tekniker samt undersöks av en lokal farmakolog. Eftersom farmakologen på plats använde bilder som producerats av systemet fanns det ingen uppenbar skillnad mellan att undersöka bilder i nästa rum eller 25 mil bort.

«När vi gjorde forskningen hade staten ingen policy kring denna typ av telefoni,» sade Amerine, «så vi utvecklade testet med fjärrutvärdering på plats av alla sammansatta sterila produkter.»När den covid-19-pandemin började,» fick vi ett undantag från [State] Board of Pharmacy för att kunna göra denna avlägsna rena och sterila objektkontroll så länge som hälso- och välbefinnande nödsituationer, «sa hon.»Vår följande ansträngning är att kunna använda telefoni rutinmässigt på lång sikt för att göra ännu mer arbetsdelning på hela webbplatserna.

Att inte vara ansluten till apoteket släpper dig för att spendera ännu mer tid med människor.»Roger Rose, RPH, chef för apotekstjänster för Wickenburg Area Medical Facility, öppnade den allra första telefoni i Arizona 2019. Wickenburg har länge haft en satellitanläggning i staden kongressen, vilket har att göra med 16 mil bort.

Körningen till Wickenburg https://visual.ly/users/rafael3232/portfolio för att ladda recept är inte ständigt förnuftigt för patienter. «Vi gjorde transporter till kongressanläggningen två gånger om dagen, men det fungerade verkligen inte alltid,» hävdade Rose. «Individer var fortfarande tvungna att gå hem efter deras anläggningsbesök, kom sedan tillbaka senare, eller eventuellt dagen efter.

Deja un comentario