Nisu poznate činjenične izjave o često postavljanim pitanjima

Nisu https://ed-hrvatski.com/kupiti-diprolene-bez-recepta/ poznate činjenične izjave o često postavljanim pitanjima

SadržajGlavni principi generičkih vs. Robna marka i troškovi loših vijesti

Slika Jeste li ikad prije bili privučeni da biste dobili lijekove iz internetske trgovine lijekovima ili s dodatne internetske stranice? Možete osigurati sami, a također i svoje kućanstvo po ometunju prilikom kupovine lijekova na mreži. Neke internetske stranice ljekarni legalno djeluju i nude jednostavnost, osobna privatnost, cijene financijske uštede i zaštitne mjere za kupnju lijekova. Ne podudaraju se sve web stranice.

Hrana, kao i upravljanje lijekovima, savjetuje da postoje mnoge nesigurne internetske trgovine lijekovima koje se izjašnjavaju o tržišnim lijekovima na recept s duboko smanjenim stopama, obično bez potrebe za receptom. Ove internetske trgovine lijekovima obično nude neovlaštene, lažne ili na drugi način opasne lijekove izvan zaštitnih mjera koje su ispunile akreditirane trgovine drogama. Mnogo opasnih internetskih ljekarni koristi lažne «prodavaonice» kako bi oponašali certificirane trgovine lijekovima ili da biste pretpostavili da njihovi lijekovi dolaze iz zemalja s visokim sigurnosnim i sigurnosnim kriterijima.

Ovi lijekovi mogu biti lažni, završeni ili na drugi način rizični za vas, kao i vašu obitelj. Samo kako možete znati je li on-line trgovina lijekovima legalno trči?

Nisu licencirani u Sjedinjenim Državama, kao i u vašem državnom odboru trgovine drogama. Nemate licenciranog farmakologa u timu koji bi odgovorio na vaša pitanja. Pošaljite lijek koji izgleda razni od onoga što primate u svojoj tipičnoj ljekarni ili stižete ovdje u pakiranju koja je oštećena, oštećena, na stranom jeziku, nema isteka dana ili mu ponestaje.

Naplaćujte vam proizvode koje nikad niste kupili ili dobili. Ne opskrbnite jasnim sastavljenim obranama svojih individualnih i financijskih podataka. Prodajte svoje detalje na raznim drugim web stranicama. Ove trgovine lijekovima često prodaju lijekove koji mogu biti opasni jer mogu: imati i mnogo ili nedovoljno aktivnog sastojka koji trebate liječiti svoje stanje ili stanje.

Uključite pogrešne aktivne sastojke ili razne druge nesigurne tvari. Energetska komponenta odobrenog proizvoda od lijeka je ono što lijek čini učinkovitim za bolest ili problem s kojim se treba baviti. Ako lijek ima neidentificirane aktivne komponente, moglo bi proći određeni utjecaj, može imati nepredviđenu komunikaciju s drugim lijekovima koje uzimate, može uzrokovati opasne štetne učinke ili može pokrenuti razne druge značajne zdravstvene probleme, poput glavnih osjetljivih reakcija.

Postoje sredstva koja možete odrediti sigurnu internetsku trgovinu lijekovima. Ove trgovine lijekovima: stalno pozivaju na recept liječnika. Certificirani su s državnim odborom farmacije.

S troškovima lijekova na recept danas, zajednički lijekovi daju mnogo jeftinije jednake za potrošače. Ipak, mnogi pojedinci ne razumiju koliko se uobičajeni lijekovi razlikuju od lijekova na marki ili samo kako razgovarati o genericima sa svojim medicinskim stručnjakom, a također i farmakologom. U Sjedinjenim Državama 9 od 10 recepata (88 posto svih recepata) godišnje se popunjava za uobičajene lijekove, prema U.S.

Uobičajeni lijekovi su duplikati medicine marke koje moraju udovoljiti istim zahtjevima FDA kao i robna marka.»Lijekove za robnu marku stvaraju proizvođači koji provode opsežnu studiju kako bi prepoznali i razvili potpuno nove lijekove», navodi Craig K. Svensson, Pharm, D, PH, D, Dean Emeritus, kao i profesor medicinske kemije, a također i molekularna farmakologija na Sveučilištu Pharmacy u West Lafayetteu, Indiana.»Približno je da košta oko dvije milijarde dolara kako bi na tržište donio potpuno novi lijek», tvrdi DR.Prilikom popunjavanja recepata farmakolozi mogu zamijeniti ekonomičniju uobičajenu, osim ako liječnik koji sugerira ne definira da ime zaštitnog znaka treba dodijeliti. Prema DR. Rubinstein, zakonodavstvo o trgovini lijekovima u nekim državama poziva na to da farmakolozi izdaju ekvivalentnu generiku kada se predlaže lijek s markom. Liječnik koji predlaže može odrediti «Ne zamjenjuje», sugerirajući da se robnu marku mora distribuirati.»Iako farmakolog neće previdjeti» Ne zamjenjuje «na recept, u ​​nedostatku valjanog razloga, treća proslava [osiguravatelj] vjerojatno će pozvati pacijenta da plati veći udio troškova za taj brendirani recept nego što bi sigurno potrošili za generički «, kaže Rubinstein.

Deja un comentario