Nogle kendte detaljer om 3 trin for læger at øge sikker opbevaring, bortskaffelse af …

Nogle kendte detaljer om 3 trin for læger at øge sikker opbevaring, bortskaffelse af …

Korrekt lagerplads og bortskaffelse af medicin er vigtig for https://www.intensedebate.com/people/EricReinhard1 at hjælpe med at vedligeholde mennesker, slægtninge og plejere sikre. Alle lægemidler kan være skadelige ellers holdes ordentligt, hvis de ikke tages som anført, hvis de tages af den forkerte person eller på anden måde smides sikkert ud. Sikker opbevaring af medicin sikrer klienter og også relativt fra skade.

Hvert år angående 60.000 børn mest sandsynligt for akutklinikken, fordi de tog medicin, da en voksen ikke kiggede. Når medicin ikke er opbevaret, fungerer medicin måske ikke så godt eller kan komme Få adgang til indholdet til at være skadelige. Sikker medicinopbevaringspointer består af: Følg lagerpladsretningslinjer for medicinbeholdere. Nogle medicin skal afkøles eller lukkes ud af lyset.

Hvis du er usikker, skal du spørge farmaceut, hvordan medicinen skal reddes. Shop ufrigerede medicin i et helt tørt, fantastisk område. Hold ikke medicin i brusebadet. Vådhed og også varme fra brusere, bade samt dræn kan skade medicin. Medicin fungerer måske ikke eller kan blive farlige. Sikre områder til opbevaring af medicin består af et køkkenskab langt fra vasken eller rækkevidden eller på en hylde i en garderobe.

Hold medicin i en køleskabskuffe, eller læg medicinen i en beholder for at beskytte den nærliggende mad. Oprethold kølet medicin på et konstant temperaturniveau. Sæt ikke medicin i eller i nærheden af ​​fryseren. Opbevar ikke medicin i køleskabsdøren, da temperaturen kan ændre sig, når døren åbnes.

3 Enkle teknikker til medicinsikkerhed: Tips og praksis

Bilerne og lastbilen kan få for varme. Varme kan udløse medicin til ikke at fungere eller blive usikker. Opbevar medicin i de originale, mærkede containere. Blend aldrig forskellige medicin i den samme flaske. Hvis du bruger en tabletboks eller anden medicinarrangør, skal du vedligeholde de indledende, mærkede medicinbeholdere. Den indledende etiket kan hjælpe, hvis der er forespørgsler om navnet på medicinen, dosis, påfyldninger eller instruktioner til, hvordan man tager eller holder medicinen.

Læg konstant medicin væk efter hver brug. Efterlad ikke medicin på tælleren eller i en pung eller blepose, også hvis den skal tilbydes igen om et par timer. Dette er især vigtigt, hvis en medicin er en farlig medicin eller kontrolleret forbindelse. Det er nødvendigt at fjerne medicin, når de ikke er meget længere nødvendige, eller når de kan være farlige eller ikke fungere også.

Kast disse væk med det samme, da du ikke har evnen til at tilvejebringe den rette dosering. Nogle medicin kan endda være skadelige, hvis de reduceres eller beskadiges. De er udløbet. Tjek udløbsdatoer på medicinbeholdere. Udløbet medicin er måske ikke meget længere arbejde, og også medicinen kan også være skadelig.

Brug ikke medicin, der har transformeret farve, falder fra hinanden eller har en splinterny eller dårlig lugt. Brug ikke fluidmedicin, der er blevet dystre eller plettet, er faktisk forstørret eller ændret i konsistens eller har drivende partikler. De er ikke længere påkrævet. Gem ikke ekstra eller uønskede receptpligtige lægemidler til senere brug.

Nogle kendte fakta om professionel vejledning om sikker og sikker håndtering af ….

Før man tager receptpligtig medicin, er det nødvendigt at blive set og også identificeret af en sundhedsvæsenet for at garantere den rigtige art, og også dosering af medicin tilbydes. Et par lette trin kan hjælpe med at få visse medicin til at blive af med sikkert. Hvis du har nogen form for spørgsmål om hvornår eller hvordan du slipper af med medicin, skal du spørge din farmakolog.

Forskningsmedicin, der gives til forskningspersoner, tælles omhyggeligt og holdes øje med som komponent i forskningsundersøgelsen. Overhold disse trin for at smide alle forskellige andre medicin, herunder tabletter, væsker, fald, pletter, cremer og inhalatorer:.

Nogle medikamenter kræver særlig levering på grund af det faktum, at de kan være utrygge (ødelæggende) for enkeltpersoner, der tilbyder dem. Dette skyldes, at nogle undersøgelser viser, at folk, der passer på folk, der tager disse unikke medicin, også kan have ændringer i deres helt egne krops celler. Disse ændringer kan forhindres ved at følge visse handlinger.

Risikoen for trussel ved at tage sig af små mængder af disse skadelige medicin er lille, men det er et fremragende forslag til at forhindre direkte eksponering, når det er muligt. Her er forslag til ting, du kan gøre i huset for at begrænse direkte eksponering. Engangshåndtøjsdæksler (Foto 1) Få dem fra din narkotikabutik eller den landsdækkende børnehospital Homecare Store.

Noget af forsyning, opbevaring og sikker bortskaffelse af medicinpolitikken

Brug ikke genanvendelige håndtøjsdæksler, hvis du rører ved nogen form for farlig medicin. Brug ikke revne eller gennemborede håndtøjsdæksler. Brug engangsplastmedicinsk kopper til at flytte en tablet fra en medicinbeholder. Kasser eventuelle anvendte håndtøjsdæksler, kjoler, medicinskopper, tandsprøjter eller flasker i en to-lags, robust affaldspose.

Sørg for at holde dette skrald ude af rækkevidde af dyr og børn. Hvis du er forventningsfuld eller forsøger at blive gravid, behøver du ikke at tage sig af skadelige medicin. Hvis du er den primære plejeperson, skal du tale med din registrerede sygeplejerske, læge eller farmaceut om sikre metoder til at tage sig af patienten.

Deja un comentario