Obtenir les àrees de millora del consultori del metge d’atenció primària

Obtenir les àrees de millora del consultori del metge d’atenció primària

És fonamental l’espai d’emmagatzematge adequat, així com l’eliminació dels medicaments. Tots els medicaments poden ser perillosos, si no es prenen, si no es prenen, si la persona incorrecta, o si no es descarta de manera segura. L’espai d’emmagatzematge segur de medicaments protegeix les persones i també els participants de la família de lesions.

Anualment, sobre 60.000 joves van a la clínica d’emergència pel fet que van prendre medicaments quan un adult no estava buscant. Quan no es mantenen correctament, els medicaments no poden funcionar ni poden acabar perjudicant -se. Els indicadors d’emmagatzematge de medicina segura inclouen: adherir -se a les instruccions d’emmagatzematge de les ampolles de medicina. Alguns medicaments han de ser refrigerats o mantinguts fora de la llum.

Si no esteu segurs, pregunteu al farmacòleg com s’ha de conservar el medicament. Compreu medicaments no refrigerats en un lloc sec i de moda. No estalvieu medicaments al lavabo. La humitat i també calenta de les dutxes, els banys i els lavabos poden perjudicar els medicaments. Els medicaments poden no funcionar o poden acabar sent perillosos. Les zones segures per mantenir els medicaments consisteixen en un gabinet de cuina lluny del lavabo o del forn o en un prestatge en un traster.

Mantingueu la medicació en un armari de la nevera o poseu el medicament en un contenidor per assegurar aliments propers. Mantingueu els medicaments refrigerats a un nivell de temperatura constant. No poseu la medicina dins o a prop del congelador. No emmagatzemeu medicaments a la porta del refrigerador perquè la temperatura es pot transformar quan s’obre la porta.

Aconseguir que la distribució de medicaments de mostra en el lloc de pràctica funcioni

L’automòbil pot obtenir també calent. La calor pot provocar que els medicaments no funcionin o siguin perillosos. Emmagatzemar medicaments a l’original i amb els contenidors etiquetats. No barregeu mai diversos medicaments a la mateixa ampolla. Si utilitzeu una caixa de tauletes o un altre coordinador de medicaments, mantingueu els contenidors de medicaments originals i etiquetats. L’etiqueta inicial pot ajudar si hi ha preguntes sobre el nom de la medicació, la dosi, les recàrregues o les indicacions per a com prendre o mantenir el medicament.

Poseu constantment els medicaments després de cada ús. No deixeu medicaments al taulell ni a una bossa de mà o bossa de bolquers, també si certament caldrà que es torni a oferir en poques hores. Això és específicament essencial si un medicament és un medicament no segur o un material regulat. És important desfer -se dels medicaments quan no es necessiten gaire temps o quan poden ser perillosos o que també treballin https://www.behance.net/zackfigo d’una altra manera.

Tireu -les ràpidament, ja que certament no tindreu la possibilitat de proporcionar la dosi adequada. Alguns medicaments poden fins i tot perjudicar si es redueixen o es fan malbé. S’esgoten. Mireu les dates de caducitat de les ampolles de medicació. Els medicaments caducats no poden funcionar més, i també pot ser que la medicació no sigui segura.

No utilitzeu medicaments que han transformat el color, s’estan col·lapsant o que tinguin una olor nova o dolenta. No utilitzeu medicaments líquids que han acabat sent tenebrosos o tenyits, s’han engrandit o transformat en consistència o que tinguin fragments a la deriva. Ja no són necessaris. No estalvieu medicaments amb recepta no utilitzats o indesitjables per a un ús posterior.

Tot sobre la gestió de medicaments i subministraments a casa …

Abans de prendre qualsevol tipus de medicació amb recepta, cal veure i identificar un proveïdor d’atenció sanitària per assegurar el tipus adequat i també es proporciona la dosi de medicació. Un parell d’accions bàsiques poden ajudar a assegurar -se que els medicaments es desfanen de forma segura. Si teniu algun tipus de preocupació sobre quan o simplement com eliminar els medicaments, pregunteu al vostre farmacòleg.

Els medicaments d’estudi proporcionats als participants de la investigació es comptabilitzen i es controla de prop com a component de l’estudi de recerca. Seguiu aquests passos per descartar tots els altres medicaments, inclosos comprimits, líquids, disminucions, pegats, cremes, així com inhaladors:.

Alguns medicaments requereixen un lliurament especial, ja que poden ser perillosos (perillosos) per a les persones que els proporcionen. Això es deu al fet que alguns estudis de recerca demostren que els individus que tenen cura dels clients que prenen aquests medicaments únics, a més, poden tenir canvis dins de les cèl·lules del seu propi cos. Es poden evitar aquestes modificacions complint determinats passos.

L’amenaça de perill de gestionar percentatges d’aquests medicaments no segurs és petita, però és un bon suggeriment per evitar l’exposició si és possible. A continuació, es mostren els suggeriments per a punts que podeu fer a casa per limitar l’exposició. Cobertes de roba de mà no reutilitzables (Imatge 1) les obteniu de la vostra botiga de drogues regionals o de la botiga de venda al detall de la instal·lació sanitària del país a nivell nacional.

Fascinació per l’emmagatzematge i l’eliminació segures

Ús de roba de mà no reutilitzables Si toqueu algun tipus de medicament perillós. No utilitzeu guants esquinçats ni perforats. Utilitzeu tasses de medicació de plàstic d’un sol ús per traslladar una píndola d’una ampolla de medicació. Llenceu qualsevol tipus de guants, vestits, tasses de medicaments, xeringues dentals o ampolles en una paperera duradora de dues capes.

Assegureu -vos de mantenir aquesta paperera fora de l’abast de les mascotes familiars i també dels nens. Si espereu o intenteu concebre, no heu de fer front a medicaments nocius. Si sou el cuidador principal, parleu amb la vostra infermera, metge o farmacòleg registrat sobre mitjans segurs per tenir cura de la persona.

Deja un comentario