Zvonul zvonului privind prevenirea otrăvurilor: siguranța medicamentelor – sănătatea din New York

Zvonul zvonului privind prevenirea otrăvurilor: siguranța medicamentelor – sănătatea din New York

Eticheta de medicamente constă dintr -o mulțime de informații importante, constând dintr -o descriere a medicamentelor dvs., doza, indicații pentru modul de a -l lua, expirarea sau utilizarea după dată, cerințele de stocare, posibilele interacțiuni medicamentoase și multe altele.„Pentru a obține cel mai mult un medicament, trebuie să -l luați exact așa cum a fost prescris”, a descris Jay Belcher, un farmacist semnat cu Express Scripts Drug Store.

Toate noile rețete distribuite de Express Scripts Drug Store includ un pliant de consultanță pentru pacienți cu medicamente care conține informații mai cuprinzătoare despre medicamentele dvs. Pur și simplu pentru că începeți un nou medicament pe bază de rețetă nu sugerează că rezultatele sunt imediate. Medicamente specifice, cum ar fi beta -blocanții, inhalatoarele de salvare a astmului și antiacidele, încep să lucreze imediat.

Fiecare medicament are capacitatea de efecte negative și se pot întâmpla în orice moment pe parcursul tratamentului dvs. Efectele negative pot diferi de ceva la fel de simplu ca o durere de cap ușoară sau o gură uscată la evenimente letale, precum un stop cardiac sau un eșec de organ, deși aceste ocazii mai severe sunt neobișnuite.

Trucul inteligent al educatorilor despre care nimeni nu discută

De asemenea, el recomandă conectarea la farmacistul dvs. pentru a discuta alternative, dacă impacturile secundare sunt o problemă.»S -ar putea să existe o opțiune ușoară pentru a minimiza efectele adverse, cum ar fi luarea medicamentelor cu alimente, cu suplimente specifice sau la o anumită perioadă a zilei», a spus Belcher. Medicamentele nu sunt o pastilă magică care va face ca toate bolile tale să dispară.

De frecvente, medicamentele pe bază de rețetă pot da de fapt rezultate mai bune atunci când sunt combinate cu alte lucruri, cum ar fi modul de modificări ale vieții, comportament sau psihoterapie, sau poate alte medicamente pe bază de rețetă. De fiecare dată când completați o rețetă nouă, lăsați farmacistul dvs. să înțeleagă despre toate celelalte medicamente pe care le luați, inclusiv medicamente fără prescripție medicală, vitamine și suplimente.

Express Scripts Clienții de farmacie pot completa acest chestionar pentru sănătate, reacție alergică și medicamente pentru a notifica farmaciștii noștri la eventualele interacțiuni medicamentoase. Mai mult, completarea tuturor rețetelor dvs. la o farmacie este o metodă simplă pentru a vă garanta că toate medicamentele dvs. funcționează bine împreună. Completarea unei noi rețete este doar pasul principal în călătoria dvs. de asistență medicală.

Indicatori privind siguranța medicamentelor, depozitarea, manipularea și eliminarea pe care trebuie să le cunoașteți

Prescriptorul dvs. ar putea solicita să schimbe doza de medicamente sau să prescrie o nouă alternativă de medicamente. Înțelegerea este puterea, în special atunci când se referă la sănătatea dvs. Farmaciștii noștri cu experiență specifică sunt ușor disponibili 24/7 Da, asta sugerează nopți, dimineți devreme, weekenduri și sărbători pentru a vă ajuta să găsiți răspunsuri la toate întrebările dvs.„Suntem frecvent lăsați să pledăm pentru propria noastră sănătate și pe cea a celor care ne -au plăcut”, a spus Belcher.

În fiecare an, aproximativ 50.000 de copii sub 5 ani se duc la departamente de situație de urgență pentru otrăvire după ce au obținut un medicament. Când ai nevoie de ele, medicamentele pot îmbunătăți viețile și chiar le pot salva. Prea mult din orice medicament poate fi letal pentru un copil mic, un copil sau adolescent. Acesta este motivul Cumpărați medicamente online pentru care medicamentele pe bază de rețetă și medicamentele fără prescripție medicală ar trebui să fie păstrate la îndemâna lor.

Și adolescenții pot face opțiuni proaste cu tablete, în special rețete, de obicei cu rezultate teribile. Dacă copilul dvs. este inconștient, nu respiră sau are convulsii de la un posibil contact sau consum de toxină, sunați la 911 sau numărul dvs. regional de urgență. Dacă copilul dvs. are simptome moderate sau deloc, sunați la numărul de asistență otrăvitoare, 1-800-222-1222.

Cum rămâneți în siguranță când începeți noile medicamente vă poate economisi timp, stres și bani.

Iată câteva idei de securitate a medicamentului pentru părinți, bunici și oricine are un copil sau adolescent în casa lor: Utilizați containere de medicamente cu capace de siguranță și mențineți -le la îndemâna și vederea copiilor. Rețineți că capacele de securitate sunt rezistente la copii. Acest lucru sugerează că este dificil pentru un copil să deschidă capacul.

Deja un comentario